Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Werkwijze

Fase 1: middels het aanmeldingsformulier geeft u aan gebruik te willen maken van onze diensten. Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk nadat uw de beschikking van de gemeente heeft ontvangen. U heeft namelijk tot 6 weken de tijd om bezwaar te maken.

Fase 2: na aanmelding krijgt een email met de overeenkomst van opdracht en de machtiging om een procedure te kunnen starten. Deze documenten dienen geprint, ingevuld en opgestuurd te worden naar ons. Dit kan per post.

Fase 3: aan de hand van de door u verstrekte gegevens vindt een kosteloos haalbaarheidsonderzoek plaats. Hier vallen o.a. onder: de beschikking, een eventueel taxatieverslag en de gegevens door u verstrekt in het aanmeldingsformulier.

Fase 4: na het haalbaarheidsonderzoek dienen wij namens u een bezwaarschrift in bij de desbetreffende gemeente; mocht het haalbaarheidsonderzoek negatief uitvallen stellen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Fase 5: indien wij van de gemeente een uitspraak ontvangen zullen wij met u de uitkomst bespreken en de daarbij eventueel nader te nemen stappen;

Fase 6: wij vragen u, indien u dat wenst, deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden