Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Beschikking belastingjaar (2015) Amsterdam opvragen

Bent u mede-eigenaar of bent u vanaf 2015 eigenaar geworden? Wenst u een WOZ- beschikking op te vragen die op uw naam staat? Dat kan! WOZ Juristen vraagt voor het bedrag van € 50 een beschikking voor belastingjaar 2015 voor u op en maakt een haalbaarheidsanalyse voor het bezwaar. Aan de bezwaarprocedure zijn verder geen kosten verbonden.

Door via WOZ Juristen een beschikking op te vragen maakt u tegelijkertijd een account. Hiermee kunt u dan wanneer u maar wenst de online stand van zaken van uw dossier bekijken, berichten achterlaten en bestanden uploaden. Heeft u zich eerder aangemeld, logt u dan eerst in voor u dit formulier opnieuw invult. Heeft u vragen over uw aanmelding dan kunt u telefonisch contact met WOZ Juristen op het nummer 010 846 65 69.

Wanneer een beschikking door de nieuwe of mede-eigenaar wordt opgevraagd, wordt het proces van de overstap naar eeuwigdurende erfpacht door de gemeente gepauzeerd. Nadat de bezwaarprocedure is voltooid wordt deze voorgezet met de (eventueel) gewijzigde WOZ waarde.

Let op: dat u de procedure afrond tot en met de bedanktpagina.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden