Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Over ons

WOZ Juristen is een onderneming opgericht om namens particulieren en ondernemingen bezwaar en beroep te maken tegen een te hoge WOZ-waarde. Onze ervaren Juristen zijn deskundig op het gebied van de Wet WOZ (Wet Waardering Onroerende Zaken) en kunnen voor u bezwaar maken en beroep indienen. Daarnaast zijn onze ervaren WOZ Juristen bekwaam in het starten van beroepsprocedures bij de Rechtbank en het Hof.

Dankzij ons aanmeldingsformulier kunnen wij op een snelle en efficiënte wijze van dienst zijn. Wij leggen u de in potentie meest voorkomende waardedrukkende factoren voor en stellen u in staat hierop snel te reageren. Uiteraard is iedere situatie uniek. Overige relevante opmerkingen kunt u dan ook noemen.

Bij vragen kunt u gebruik maken van de contact pagina op deze website.

Waarom WOZ Juristen?

Aan het woord mr. A. Bakker:

‘Een WOZ Jurist maakt werk van een te hoge WOZ-waarde. De WOZ- waarde van uw woning doet er immers toe. Wanneer de gemeente niet een juiste WOZ-waarde vaststelt, maken wij daarvan een punt!’

Aan het woord mr. W.E. Dood:

‘De WOZ-waarde is het uitgangspunt van diverse belastingen. Wij maken een bezwaar op maat, maar gaan zo nodig ook in beroep of hoger beroep om op te komen voor uw belangen. Neemt u daarom gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gratis en snel bezwaar maken tegen de woz waarde

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden