Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Wassenaar

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Wassenaar?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in de gemeente Wassenaar. Wassenaar bestaat uit een gehucht de Maaldrift, de buurtschappen Rijksdorp, Den Deijl en de wijken Nieuw Wassenaar, Oud Wassenaar, De Kievit en Kerkehout.

In Wassenaar is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

De WOZ-waarde wordt in Wassenaar vastgesteld door het BSGR. Het BSGR is een grote organisatie die een groot deel van het westen van Zuid-Holland, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de afstanden, het BSGR is gevestigd in Leiden, komt het voor dat het BSGR te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

In de gemeente Wassenaar springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat veel vrijstaande luxe woningen in Wassenaar zijn gelegen. Ten aanzien van dat type woningen worden door het BSGR vaker (inschattings)fouten bij het vaststellen van de WOZ-waarde gemaakt dan bij standaard woningen. Het is dan ook raadzaam alle gegevens goed te controleren om te kunnen concluderen of de WOZ-waarde van uw woning wel of niet juist is.

Onderhoud en luxe van de woningen in Wassenaar:

Vrijstaande en luxe woningen in Wassenaar kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Ook komt het vaak voor dat vrijstaande woning met een groot woonoppervlakte slecht geïsoleerd kunnen zijn.

Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

 

 

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden