Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Wageningen

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Wageningen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Wageningen. In Wageningen is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Wageningen springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel jaren tachtig en negentig woningen maar ook veel oudere woningen zijn.

Onderhoud en luxe van de woningen in Wageningen:

De woningen in Wageningen kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Overlast studentenwoningen in Wageningen:

In de gemeente Wageningen is sprake van steeds meer verkamering. Dat wil zeggen dat er steeds meer studentenkamers bijkomen. De aanwezigheid van studentenwoningen kan een waardedrukkende factor zijn op de WOZ-waarde van uw woning. Doordat de woningen deze buurt lang geleden zijn gebouwd, zijn deze bovendien ook nog eens erg gehorig.

Veel drukke wegen (rondom) Wageningen:

In de gemeente Wageningen zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de N 225, de Lawickse Allee, de Ritzema Bosweg, de Rooseveltweg, de Stadsbrink, de Churchillweg en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van bijvoorbeeld de drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

 

Veel buitenwijken in Wageningen:

In de gemeente Wageningen zijn er verder veel buitenwijken, namelijk Buitenwijk Wageningen-West, Buitenwijk Wageningen-Noordwest, Buitenwijk Tarthorst-Roghorst-Haverlanden en Buitenwijk Wageningen-Noordoost. Deze buitenwijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Buitenwijk Wageningen-West wordt vergeleken met een woning in Buitenwijk Wageningen-Noordwest. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden