Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Tiel

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Tiel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Tiel. In Tiel is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Tiel springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen zijn. In de Tweede Wereldoorlog zijn overigens veel woningen in Tiel verwoest en vlak na de Tweede Wereldoorlog weer opgebouwd. Gebruik van minder goede materialen in de periode kan betekenen dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

De WOZ-waarde wordt in Tiel vastgesteld door het BSR. Het BSR is een grote organisatie die een groot deel van de Betuwe, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de relatief grote afstanden en weinig lokale kennis, het BSR is gevestigd in Tiel, komt het voor dat het BSR te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

Onderhoud en luxe van de woningen in Tiel:

De woningen in Tiel kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel drukke wegen (rondom) Tiel:

In de gemeente Tiel zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de Grotebrugse Grintweg, de Lokstraat, de Kijkuit en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van bijvoorbeeld de drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel buitenwijken in Tiel:

In de gemeente Tiel zijn er verder veel buitenwijken, namelijk Latenstein, Passewaaij-Zuid, Wadenoijen en bijvoorbeeld Kapel-Avezaath die zich overigens ook voor een deel in de gemeente Buren bevindt. Deze buitenwijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Kapel-Avezaath wordt vergeleken met een woning in Wadenoijen. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden