Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Terneuzen

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Terneuzen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Terneuzen. In Terneuzen is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

De WOZ-waarde wordt in Terneuzen vastgesteld door Sabewa. Sabewa is een grote organisatie die een groot deel van onder andere Zeeuws Vlaanderen, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de relatief grote afstanden en weinig lokale kennis komt het voor dat Sabewa te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

In de gemeente Terneuzen bestaat uit verschillende wijken. In Terneuzen zijn zowel oude woningen, zoals jaren dertig woningen, maar ook jaren tachtig en negentig woningen als gloednieuwe woningen te vinden.

Onderhoud en luxe van de woningen in Terneuzen:

Woningen in Terneuzen kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn en is onder andere afhankelijk van het bouwjaar of bijzondere omstandigheden. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Drukke wegen (rondom) Terneuzen:

In de gemeente Oud-Beijerland zijn verder veel drukke wegen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van N 290, de Guido Gezellestraat, de Meester F.J. Haarmanweg, de Rooseveltlaan, de Zuidlandstraat, de Churchilllaan en de Vrijheidslaan gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

 

Wijken in Terneuzen:

De gemeente Terneuzen bestaat uit de wijken: Binnenstad, Noordpolder, Serlippenspolder, Lievenspolder, Triniteit, Zuidpolder, Zuiderpark, Oude Vaart, Catspolder, Oudelandsehoeve, Zeldenrust, De Kraag, Sint Annapolder, Driewegen en Othene.

Het komt voor dat uw woning in de Noordpolder wordt vergeleken met een woning in de Triniteit. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden