Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Steenbergen

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Steenbergen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Steenbergen. In Steenbergen is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Steenbergen springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er zowel oude woningen zijn als jaren vijftig, zestig, zeventig, tachtig en negentig woningen.

Onderhoud en luxe van de woningen in Steenbergen:

Woningen in Steenbergen grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker bijvoorbeeld uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Drukke wegen (rondom) Steenbergen:

In de gemeente Steenbergen zijn verder veel drukke wegen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de A 4, de Franseweg, de Rondweg Oost, de Molenweg, de Wipstraat en de Zeelandweg-Oost gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukken wegen zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Plaatsen in Steenbergen:

In de gemeente Steenbergen zijn er verder de plaatsen, namelijk: De Heen, Dinteloord , Kruisland, Nieuw-Vossemeer en Steenbergen (met Welberg). Het komt voor dat uw woning in De Heen wordt vergeleken met een woning in Dinteloord. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden