Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Rotterdam

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Rotterdam?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Rotterdam. In Rotterdam is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Rotterdam springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er zowel oude woningen zijn als jaren zestig, zeventig, tachtig, negentig woningen en zeer recente woningen. De oude woningen bevinden zich niet als in de andere grote steden in het centrum maar daarom heen zoals in de Oude Haven, Kralingen en Hillegersberg.

Onderhoud en luxe van de woningen in Rotterdam:

Woningen in Rotterdam grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker bijvoorbeeld uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Ligging woningen in Rotterdam:

In de grote steden, als ook in Rotterdam, komt het voor dat de ligging per straat sterk kan verschillen. In de ene straat kunnen verkoopcijfers dan ook beduidend hoger zijn dan in de volgende straat. Ook kunnen er plaatselijk grote verschillen door bijvoorbeeld een coffee shop of andere horeca. Mocht het voorgaande op uw woning van toepassing zijn dan kan de WOZ-waarde van uw woning zeer wel te hoog zijn vastgesteld.

Drukke wegen (rondom) Rotterdam:

In de gemeente Utrecht zijn verder veel drukke wegen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de A 13, A 15, A 16, A 20, de N 209, N 210, de N 471, de Oostzeedijk, de Maasboulevard, de Kralingse Plaslaan,de Coolsingel, Oostplein, de Mariniersweg, de Burgemeester van Walsumweg, de Blaak, de Westblaak en de Goudsesingel gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Indeling Rotterdam:

De gemeente Rotterdam bestaat uit verschillende stadsdelen, namelijk het Stadscentrum waaronder: Stadsdriehoek, Coolhaven, CS-kwartier, Oude Westen, Dijkzigt en Nieuwe Werk (Scheepvaartkwartier) behoren.

Het stadsdeel Delftshaven bestaat uit: Delfshaven, Bospolder, Tussendijken, Spangen, Nieuwe Westen, Middelland, Oud-Mathenesse, Witte Dorp en Schiemond.

Het stadsdeel Overschie bestaat uit: Overschie (oude dorpskern), Kleinpolder, Noord-Kethel (landelijk gebied rond de Kandelaar), Schieveen, Zestienhoven en Landzicht.

Het stadsdeel Noord bestaat uit: Agniesebuurt, Provenierswijk, Bergpolder, Blijdorp, Liskwartier, het Oude Noorden en de Blijdorpse polder.

Het stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek bestaat uit: Schiebroek, Hillegersberg-Noord, waaronder ook: 110-Morgen, Hillegersberg-Zuid (Kleiwegkwartier), Terbregge waaronder: Nieuw Terbregge en Oud Terbregge en Molenlaankwartier.

Het stadsdeel Kralingen-Crooswijk bestaat uit: Rubroek, Nieuw-Crooswijk, Oud-Crooswijk, Kralingen-West, Kralingen-Oost, Kralingse Bos, De Esch en Struisenburg.

Het stadsdeel Feijenoord bestaat onder andere uit Noordereiland, Vreewijk, Bloemhof, de Hillesluis, Katendrecht en Kop van Zuid.

Het stadsdeel Prins Alexander bestaat uit: ’s-Gravenland, Kralingse Veer, Prinsenland, Het Lage Land, Ommoord, Varenbuurt, Zevenkamp, de Oosterflank en Nesselande.

Overige stadsdelen zijn onder andere Hoek van Holland.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden