Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Nijmegen

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Nijmegen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Nijmegen. In Nijmegen is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Nijmegen springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen zijn.

Onderhoud en luxe van de woningen in Nijmegen:

Woningen in Nijmegen, grofweg vanaf de jaren negentig, kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Overlast studentenwoningen in Nijmegen:

In de gemeente Nijmegen is sprake van steeds meer verkamering. Dat wil zeggen dat er steeds meer studentenkamers bijkomen. De aanwezigheid van studentenwoningen kan een waardedrukkende factor zijn op de WOZ-waarde van uw woning. De overlast van kamerverhuur is met name in de professorenbuurt. In de Mr. Franckenstraat, de Staalmanstraat en de Jan van Goyenstraat is de overlast enorm toegenomen. Doordat de woningen deze buurt lang geleden zijn gebouwd, zijn deze bovendien ook nog eens erg gehorig.

Veel drukke wegen (rondom) Nijmegen:

In de gemeente Nijmegen zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de Graafseweg (N326), de Sint Annastraat, de Marialaan, de Industrieweg, de Energieweg, de Groesbeekseweg, de Prins Bernhardstraat, de Tweede Oude Heselaan, de Groenestraat en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel buitenwijken in Nijmegen:

In de gemeente Nijmegen zijn er verder veel wijken, namelijk Benedenstad, Stadscentrum, Bottendaal, Galgenveld, Altrade, Hunnerberg, Hengstdal, Kwakkenberg, Groenewoud, Ooyse Schependom, Biezen, Wolfskuil, Hees, Heseveld, Neerbosch-Oost, Nije Veld, Hazenkamp, de Goffert, St. Anna, Heijendaal, Hatertse Hei, Grootstal, Hatert, Brakkenstein, Tolhuis, Zwanenveld, Meijhorst, Lankforst, Aldenhof, Malvert, Weezenhof, Vogelzang, Staddijk, ’t Acker, De Kamp, ’t Broek, Kerkenbos, Westkanaaldijk, Neerbosch-West, Bijsterhuizen, Ressen en Lent.

Deze wijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Ressen wordt vergeleken met een woning in Lent. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden