Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Meppel

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Meppel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Meppel.

In Meppel is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Meppel springt in het oog dat er zowel oude als meer recente woningen zoals jaren tachtig, negentig en later gebouwde woningen zijn.

Meppel wordt ook wel het Mokum van het Noorden genoemd vanwege de straatnamen: Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht.

Onderhoud en luxe van de woningen in Meppel:

De woningen in Meppel kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Ligging woningen in Meppel:

In de grote steden, als ook in Meppel, komt het voor dat de ligging per straat sterk kan verschillen. In de ene straat kunnen verkoopcijfers dan ook beduidend hoger zijn dan in de volgende straat. Ook kunnen er plaatselijk grote verschillen door bijvoorbeeld een coffee shop of andere horeca. Mocht het voorgaande op uw woning van toepassing zijn dan kan de WOZ-waarde van uw woning zeer wel te hoog zijn vastgesteld.

Drukke wegen (rondom) Meppel:

In de gemeente Meppel zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de A 32, de N 375, de N 851, de Ceintuurbaan, de Parallelweg, de Werkhorst, de Zuiderlaan, de Hoogeveenseweg en de Burgemeester Knopperlaans gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van bijvoorbeeld de drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Wijken in Meppel:

In de gemeente Meppel bestaat uit onder andere de volgende wijken, namelijk de Watertoren, de Haveltermade, de Koedijkslanden, de Ezinge, de Oosterboer, de Berggierslanden, de Kern Nijeveen, de Rest Dorpsstraat, de Kolderveen, de Kolderveense Bovenboer en de Kern Rogat.

Deze wijken hebben allemaal hun eigen  bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in de Haveltermade wordt vergeleken met een woning in de Koedijkslanden. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden