Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Lelystad

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Lelystad?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Lelystad. In Lelystad is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Lelystad springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel jaren tachtig en negentig woningen zijn en dat er veel eengezinswoningen in Lelystad zijn.

Onderhoud en luxe van de woningen in Lelystad:

Jaren tachtig en negentig woningen in Lelystad kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel buitenwijken in Lelystad:

In de gemeente Lelystad zijn er verder veel buitenwijken, namelijk Lelystad-Haven, Landstrekenwijk, de Waterwijk, De Landerijen, het Jagersveld, de Groenevelden en Oostrandpark. Deze buitenwijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in het Jagersveld wordt vergeleken met een woning in de Groenevelden. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden