Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Leiderdorp

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Leiderdorp?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Leiderdorp. In Leiderdorp is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Leiderdorp bestaat uit verschillende buurten. In Leiderdorp zijn zowel oude woningen, zoals jaren dertig woningen, maar ook jaren zeventig, tachtig en negentig woningen als gloednieuwe woningen te vinden.

Onderhoud en luxe van de woningen in Leiderdorp:

Woningen in Leiderdorp kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn en is onder andere afhankelijk van het bouwjaar of bijzondere omstandigheden. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Wijken Leiderdorp:

Leiderdorp bestaat onder andere uit de wijken Kerkwijk, Zijlkwartier, De Vogelwijk, De Baanderij, De Schansen, de Winkelhof, Binnenhof, Voorhof, Elizabethhof, Oranjewijk, Doeskwartier, Buitenhof Oost Zuid, Buitenhof Midden West en Leyhof. Het kan voorkomen dat een woningen in de wijk Kerkwijk wordt vergeleken met een woning in de wijk Zijlkwartier en kan leiden tot een niet juiste WOZ-waarde van uw woning.

Drukke wegen (rondom) Leiderdorp:

In de gemeente Leiderdorp zijn verder veel drukke wegen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de A 4, de Persant Snoepweg en de Engelendaal gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Ook wordt bij Leiderdorp de Groen Harttunnel aangelegd voor de HSL-Zuid. Ook om die reden kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden