Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Huizen

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Huizen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Huizen. In Huizen is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

Onderhoud en luxe van de woningen in Huizen:

Woningen in Huizen grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel drukke wegen (rondom) Huizen:

In de gemeente Huizen zijn verder veel drukke wegen en vele buslijnen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van onder andere de Naarderstraat, de Nieuwe Bussemerweg, de Crailoseweg, de Ceintuurbaan, de Baanbergenweg, de Eemlandweg, de Zuiderzee, de Huizemaatweg, de Gemeenlandslaan, de Bovenmaatweg, de Gooilandweg en de drukke buslijnen gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel wijken in Huizen:

In de gemeente Huizen zijn er veel (buiten)wijken, namelijk onder andere De Noord, De Zuid, de Westereng, de Flevo, de Bikbergen, de Crailo, de Thames, het IJzeren veld, de Parrewijn, de Tafelberger Heide, de Huizerhoogt, de Sijsjesberg, de Zuidereng, het Gooierhoofd, de Wolfskamer, de Bovenweg, de Zenderwijk, Stad en Lande , de Filosofenbuurt en De Tuit.

Deze (buiten)wijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in de Filosofenbuurt wordt vergeleken met een woning in De Tuit.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden