Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Halderberge

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Halderberge?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Halderberge. In Halderberge is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

De WOZ-waarde wordt in Halderberge vastgesteld door het BWB. Het BWB is een grote organisatie die een groot deel van West-Brabant, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de relatief grote afstanden en weinig lokale kennis, het BWB is gevestigd in Etten-Leur, komt het voor dat het BWB te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

De gemeente Halderberge bestaat uit verschillende plaatsen en dan ook met diverse kernen. Woningen van jong tot oud zijn in de gemeente Halderberge te vinden.

Onderhoud en luxe van de woningen in Halderberge:

Woningen in Halderberge kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn en is onder andere afhankelijk van het bouwjaar of bijzondere omstandigheden. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Drukke wegen (rondom) Halderberge:

In de gemeente Halderberge zijn verder veel drukke wegen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van A 17, A 58, N 640, de Zandeweg, de Parklaan en onder aan de Bosschendijk gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

 

Plaatsen in Halderberge:

De gemeente Halderberge bestaat uit de plaatsen: Hoeven, Oudenbosch en Oud en Nieuw Gastel. Het komt voor dat uw woning in Hoeven wordt vergeleken met een woning in de Oudenbosch. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden