Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Haaksbergen

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Haaksbergen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Haaksbergen.

In Haaksbergen is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Haaksbergen springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen, zoals jaren dertig woningen, maar er ook jaren tachtig en negentig woningen zijn.

De WOZ-waarde wordt in Haaksbergen vastgesteld door de GBT. GBT is een grote organisatie die een groot deel van Twente, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de relatief grote afstanden en weinig lokale kennis, GBT is gevestigd in Hengelo komt het voor dat GBT te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

Onderhoud en luxe van de woningen in Haaksbergen:

Woningen in Haaksbergen, grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel schade woningen aan kanaal in Haaksbergen:

De WOZ-waarde van een woning in Haaksbergen kan ook te hoog zijn doordat er schade is ontstaan door verzakkingen. Woningen aan het kanaal zijn in grote mate verzakt. De WOZ-waarde kan in veel gevallen te hoog zijn vastgesteld.

Veel drukke wegen (rondom) Haaksbergen:

In de gemeente Haaksbergen zijn verder veel drukke wegen, namelijk N 18, de N 347, de Goorsestraat, de Rietmolenweg, de Noordsingel, de Hengelosestraat, de Wiedenbroeksingel, de Albert Cuyplaan, de Lansinkstraat, de Elbergsestraat, de Koningin Wilhelminastraat, de Elbergsestraat, de Zeedijk, de vele buslijnen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van onder andere, en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel wijken in Haaksbergen:

In de gemeente Haaksbergen zijn er veel (buiten)wijken, namelijk onder de Sint Isidorushoeve, Buurse, de Rietmolen, de Hengevelde, Beckum en Haaksbergen-kern. Deze (buiten)wijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Beckum wordt vergeleken met een woning in de Hengevelde.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden