Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Breda

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Breda?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Breda. In Breda is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

De WOZ-waarde wordt in Breda vastgesteld door het BWB. Het BWB is een grote organisatie die een groot deel van West-Brabant, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de relatief grote afstanden en weinig lokale kennis, het BWB is gevestigd in Etten-Leur, komt het voor dat het BWB te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

In de gemeente Breda springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er zowel (zeer) oude woningen zijn als jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig woningen enz.

Onderhoud en luxe van de woningen in Breda:

Woningen in Breda grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker bijvoorbeeld uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Ligging woningen in Breda:

In de grote steden, als ook in Breda, komt het voor dat de ligging per straat sterk kan verschillen. In de ene straat kunnen verkoopcijfers dan ook beduidend hoger zijn dan in de volgende straat. Ook kunnen er plaatselijk grote verschillen door bijvoorbeeld een coffee shop of andere horeca. Mocht het voorgaande op uw woning van toepassing zijn dan kan de WOZ-waarde van uw woning zeer wel te hoog zijn vastgesteld.

 

Drukke wegen (rondom) Breda:

In de gemeente Breda zijn verder veel drukke wegen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de A 16, A 27, A 58, de N 263, de Ettensebaan, de Franklin Rooseveltlaan, Crogtdijk, de Claudius Prinsenlaan, de Tilburgseweg, de Heerbaan, de Groenedijk gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

 

Buurten in Breda:

In de gemeente Breda zijn er verder buurten, namelijk onder andere: Belcrum, Biesdonk, Doornbos-Linie, Geeren-Noord, Geeren-Zuid, Krogten, Wisselaar, Waterdonken, Brabantpark, Heusdenhout, Sportpark, Zandberg, Blauwe Kei, Ginneken, IJpelaar, Mastbos, Overakker, Haagpoort, Boeimeer, Ruitersbos, Effen-Rith, Hazeldonk, Heilaar, Heuvel, Lies, Princenhage, Steenakker, Tuinzigt, Westerpark, Emer, Gageldonk, Haagse Beemden, Heksenwiel, Kesteren, Kievitsloop, Kroeten, Muizenberg, Paradijs, Overkroeten, Bavel, Nieuw Wolfslaar, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen en Vruchtpolder. Deze buurten hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Belcrum wordt vergeleken met een woning in de Biesdonk. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden