Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Beuningen

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Beuningen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Beuningen.

In Beuningen is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Beuningen springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er zowel oude woningen zijn als jaren tachtig en negentig woningen maar ook veel meer nieuwe woningen in Beuningen zijn gebouwd, namelijk in de wijken de Beuningse Plas en De Rietlanden. Beuningen is verder dichtbij Nijmegen gelegen.

Onderhoud en luxe van de woningen in Beuningen:

Woningen in Beuningen grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker bijvoorbeeld uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Drukke wegen (rondom) Beuningen:

In de gemeente Beuningen zijn verder veel drukke wegen te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de A 73, de N 847, de Schoenaker, de Leigraaf, de Van Heemstraweg, de Wilhelminalaan en de Burgemeester Geradtslaan gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Buitenwijken in Beuningen:

In de gemeente Beuningen zijn er verder buitenwijken, namelijk  De Heuve, De Haaghe, Den Balmerd, de Beuningse Plas en De Rietlanden. Deze buitenwijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in De Heuve wordt vergeleken met een woning in De Haaghe. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden