Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Arnhem

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Arnhem?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Arnhem. In Arnhem is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen. In de gemeente Arnhem springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen zijn.

Onderhoud en luxe van de woningen in Arnhem:

Woningen in Arnhem, grofweg gebouwd voor de jaren negentig, kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel drukke wegen (rondom) Arnhem:

In de gemeente Arnhem zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de Amsterdamsweg, de Apeldoornseweg, Hommelseweg, de Velperweg, de Johan de Wittlaan en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel buitenwijken in Arnhem:

In de gemeente Arnhem zijn er verder veel buitenwijken, namelijk Klingelbeek, Lombok, Sterrenberg, de Burgemeesterswijk, Klarendal, Paasberg en Presikhaaf. Deze buitenwijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Paasberg wordt vergeleken met een woning in Presikhaaf. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden