Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Amersfoort

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Amersfoort?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Amersfoort. In Amersfoort is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

Onderhoud en luxe van de woningen in Amersfoort:

Woningen bijvoorbeeld in de jaren negentig en tachtig zijn gebouwd of eerder kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhoud hebben. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel drukke wegen (rondom) Amersfoort:

In de gemeente Amersfoort zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de A 1, A 28, de N 199 en de N 221 en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel buitenwijken in Amersfoort:

In de gemeente Amersfoort zijn er verder veel buitenwijken, namelijk Nieuwland, Vathorst, Hoogland, De Koppel, het Soesterkwartier en Vermeerkwartier. Deze buitenwijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Nieuwland wordt vergeleken met een woning in Hoogland. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden