Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Met een bezwaar op maat uw WOZ-Waarde verlagen in Alphen aan den Rijn

Kies voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

Woont u in Alphen aan den Rijn en omstreken en is de WOZ-waarde van uw woning te hoog?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Alphen aan den Rijn. In Alphen aan den Rijn is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen. In de gemeente Alphen aan den Rijn springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel jaren tachtig en negentig woningen zijn en dat er veel eengezinswoningen in Alphen aan den Rijn zijn.

Onderhoud en luxe van de woningen in Alphen aan den Rijn:

Jaren tachtig en negentig woningen in Alphen aan den Rijn kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel drukke wegen (rondom) Alphen aan den Rijn:

In de gemeente Alphen aan den Rijn zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de N 11, N 207  en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de drukke N wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel buitenwijken in Alphen aan den Rijn:

In de gemeente Alphen aan den Rijn zijn er verder veel buitenwijken, namelijk Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Kerk en Zanen, Gouwsluis, Beerendrecht en Lage Zijde. Deze buitenwijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Kerk en Zanen wordt vergeleken met een woning in Gouwsluis. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden