Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Invulformulier Website waarderingskamer WOZ Juristen – Utrecht

[layerslider id=”6″]

 

Is de WOZ-waarde van uw woning te hoog? Bent u het bovendien niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behartigen graag uw belangen. Wij dienen kosteloos bezwaar voor u in. Daarnaast kunnen wij voor u taxateurs inschakelen die landelijk opereren. Door een erkend taxateur wordt kosteloos een taxatierapport opgesteld.

Indien u eigenaar van een woning bent in de gemeente Utrecht, kunt u zich bij ons aanmelden. Vul het aanmeldingsformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt zich aanmelden zodra u de beschikking van het BghU heeft ontvangen, waarop de OZB belasting staat vermeld. In deze beschikking staat tevens de WOZ-waarde van uw woning vermeld zoals deze is vastgesteld door het BghU, namens de gemeente Utrecht.

De beschikking ontvangt u normaliter 28-02-2017. U heeft tot 6 weken de tijd om bezwaar te maken tegen deze beschikking. Meldt u zich daarom zo spoedig mogelijk aan via het aanmeldingsformulier, zodat wij op tijd voor u bezwaar kunnen maken. Aan de hand van het ingevulde aanmeldingsformulier, en eventueel bijgevoegde bewijsstukken, maken wij bezwaar.

De Waarderingskamer beoordeeld de gemeente Utrecht als voldoende.

Het aantal inwoners van de gemeente utrecht is: 334.139 en het aantal objecten is: 171.351. De oppervlakte van de gemeente Utrecht is: 9.921.

De gemiddelde WOZ-waarde is € 212.000,-. De ontwikkeling van 2016 ten opzichte van 2015 is 10,6%.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden