Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Gratis en snel uw WOZ-Waarde verlagen in Weert

Kies gratis voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Weert?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Weert. In Weert is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

De WOZ-waarde wordt in Weert vastgesteld door het BSGW. Het BSGW is een grote organisatie die bijna geheel Limburg, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de enorme afstanden, het BSGW is gevestigd in Roermond, komt het voor dat het BSGW te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

In de gemeente Weert springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen, zoals jaren dertig en zestig woningen, zijn.

Onderhoud en luxe van de woningen in Weert:

De woningen in Weert kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Drukke wegen (rondom) Weert:

In de gemeente Weert zijn verder veel drukke wegen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van de Ringbaan West, Ringbaan Zuid, Ringbaan Oost, de Ringbaan Noord, de Eindhovense- en de Roermondseweg en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van bijvoorbeeld de drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

 

 

Veel kernen in Weert

In de gemeente Weert bestaat uit de volgende kernen, namelijk Altweerterheide, Boshoven, Laar, Stramproy, Swartbroek, Tungelroy en Weert. Deze kernen hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Boshoven wordt vergeleken met een woning in Laar. Met verschillen in ligging kan dan geen rekening zijn gehouden en kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2023 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden