Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Gratis en snel uw WOZ-Waarde verlagen in Overbetuwe

Kies gratis voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in de gemeente Overbetuwe?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Overbetuwe. In Overbetuwe is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Overbetuwe springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen, zoals jaren dertig woningen, maar er ook jaren tachtig en negentig woningen zijn.

Onderhoud en luxe van de woningen in de gemeente Overbetuwe:

Woningen in Overbetuwe, grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

De gemeente Overbetuwe bestaat uit veel dorpskernen:

In de gemeente Overbetuwe zijn er dorpskernen, namelijk: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout (deels), Randwijk, Slijn- Ewijk, Valburg en Zetten.

Deze dorpskernen hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Beltrum wordt vergeleken met een woning in Hupsel.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2023 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden