Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Gratis en snel uw WOZ-Waarde verlagen in Midden-Delfland

Kies gratis voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Midden-Delfland?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Midden-Delfland. In Midden-Delfland is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Midden-Delfland springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen, zoals jaren dertig woningen, maar er ook jaren tachtig en negentig woningen zijn.

Woningen gelegen op dijken in Midden-Delfland:

Wanneer sprake is van een woning dat gelegen is op een dijk, is er een grote kans dat een deel van de grond onder een uitzonderingsbepaling valt en niet bij de waardering van de WOZ-waarde kan worden meegenomen.

Dat deel van de dijk hoort in dat geval tot het waterverdedigingswerk. Dat deel van de grond wordt ook wel de kernzone genoemd en behelst de dijk zelf en een zekere uitloop van de dijk. In de Keur, de Legger en de onderliggende kaarten is bepaald welk deel van de dijk onder de kernzone valt.

Het waterschap beheert, immers, die waterverdedigingswerken. De eigenaar van de dijkwoningen heeft dan ook met beperkingen en onzekerheden op zijn perceel te maken.

Op grond van de Legger en de Keur heeft het waterschap dan ook het beheer over de kernzone als het bijvoorbeeld gaat om gewoon en buitengewoon onderhoud. Ook de bestrijding van muskusratten valt bijvoorbeeld onder het beheer. Om die reden kan het deel van het perceel dat onder de kernzone valt niet mee worden gewaard en is een vrijstelling van toepassing. De WOZ-waarde dient daarop te worden afgestemd.

 

Onderhoud en luxe van de woningen in Midden-Delfland:

Woningen in Midden-Delfland, grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Dorpen in Midden-Delfland:

In de gemeente Midden-Delfland bestaat uit een aantal dorpen, namelijk Maasland en Schipluiden.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2023 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden