Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd
Bezwaar maken met kundige juristen

Binnen enkele minuten

Gratis en snel uw WOZ-Waarde verlagen in Haarlem

Kies gratis voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.

Maak nu bezwaar

WOZ-waarde te hoog en woont u in Haarlem?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 voeren wij al woz procedures en zijn ook bekend in Haarlem.

In Haarlem is volgens de waarderingskamer de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren enorm gestegen.

In de gemeente Haarlem springen daarbij twee zaken in het hoog, namelijk dat er relatief veel oude woningen, zoals jaren dertig woningen, maar er ook jaren tachtig en negentig woningen zijn.

De WOZ-waarde wordt in Haarlem vastgesteld door het Cocensus. Cocensus is een grote organisatie die een groot deel van Noord-Holland, als het om de WOZ-waarde gaat, waardeert. Door de relatief grote afstanden en weinig lokale kennis, Cocensus is gevestigd in Hoofddorp komt het voor dat Cocensus te weinig lokale kennis heeft en daardoor de WOZ-waarde van uw woning niet juist is.

Onderhoud en luxe van de woningen in Haarlem:

Woningen in Haarlem, grofweg vanaf de jaren negentig, en zeker uit de jaren dertig van de vorige eeuw kunnen gedateerd en bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn. Is dat bij u het geval? Dan kan de WOZ-waarde van uw woning te hoog zijn vastgesteld.

Veel drukke wegen (rondom) Haarlem:

In de gemeente Haarlem zijn verder veel drukke wegen, vele buslijnen en een drukke spoorlijn te vinden. Veel woningen zijn in de buurt van onder andere de Oudeweg, de Westelijke randweg, de Schipholweg, de Boerhaavelaan, de Europaweg, de Amsterdamsevaart, de Lange Herenvest, de Dreef, de Kleine Houtweg, de Churchilllaan, de Zuiderhoutlaan, de Heemsteedse Dreef, de Leidsevaart, de drukke buslijnen en de spoorlijn gelegen en geeft overlast. Mocht uw woning in de buurt van de genoemde drukke wegen of andere drukke wegen en spoorlijn zijn gelegen dan is het mogelijk dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is vastgesteld.

Veel wijken in Haarlem:

In de gemeente Haarlem zijn er veel (buiten)wijken, namelijk onder andere de Stationsbuurt, Spaarnwouderbuurt, Zijlweg-Oost, Oude Amsterdamsebuurt, Potgieterbuurt, Van Zeggelenbuurt, Slachthuisbuurt, Waarderpolder, Koninginnebuurt, Planetenwijk, Sinnevelt, Overdelft, Dietsveld, Vogelenbuurt, Delftwijk, Vondelkwartier, Oosterduin, Boerhaavewijk en Meerwijk. Deze (buiten)wijken hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Het komt voor dat uw woning in Boerhaavewijk wordt vergeleken met een woning in Meerwijk.

Waarom WOZ Juristen?

WOZ Juristen maakt al sinds 2011 bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Kosteloos en snel:

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze WOZ juristen.

© 2023 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden