Een man die net snel en gratis zijn woz-waarde heeft verlaagd

Binnen enkele minuten

Gratis en snel uw WOZ-Waarde verlagen

Kies gratis voor een bezwaarschrift op maat. Wij bieden professioneel advies en nemen u alles uit handen.
Maak nu bezwaar

Bezwaar maken met kundige juristen

Kies voor een kosteloos bezwaarschrift op maat

Welkom op onze website. WOZ Juristen maakt al sinds 2011
bezwaarschriften op maat, geen enkele woning is hetzelfde is
dan ook ons motto. Het leveren van maatwerk is onze passie.

Bij aanmelding controleren wij voor u de WOZ-waarde van uw woning. Wij kunnen vervolgens bij het opstellen van een bezwaarschrift de juiste juridische vertaalslag maken van uw argumenten naar een bezwaarschrift op maat.

Daarnaast is er voor een bezwaarschrift op maat in sommige gevallen een taxatierapport nodig. We werken daarvoor samen met een landelijk dekkend taxatiebureau. Indien nodig wordt er dan ook een kosteloos taxatierapport voor u opgesteld.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze juristen.

 • Persoonlijk en transparant

  Voor een bezwaarschrift op maat is persoonlijk contact en overleg essentieel. Wij houden u gedurende de procedure, via uw online dossier of per telefoon, op de hoogte van de stand van zaken. Wanneer u het fijner vindt om eens langs te komen op ons kantoor kunt u hiervoor natuurlijk een afspraak maken om onder het genot van een kopje koffie uw dossier te bespreken.

 • Bespaar met een juiste WOZ-waarde

  Belastingen betalen moeten we allemaal, maar te veel is niet nodig. De WOZ-waarde is een maatstaf om diverse belastingen vast te stellen. Daarom is het van groot belang dat uw woning een juiste WOZ-waarde heeft. Een verlaging van de WOZ-waarde kan u dan ook veel geld besparen. Wij kunnen u hiermee kosteloos helpen.

 • Gratis dienstverlening

  Omdat wij op basis van het no cure no pay-beginsel werken, is onze dienstverlening gratis. Bij een gegrondverklaring van het bezwaarschrift ontvangen wij van de gemeente een proceskostenvergoeding. Wanneer het bezwaarschrift ongegrond wordt verklaard, nemen wij ons verlies. Zowel bezwaar- als beroep- of hoger beroepsprocedures verrichten wij op grond van dit beginsel.

 • Uw aanmelding eenvoudig geregeld

  Het kost u slechts enkele minuten tijd om het aanmeldformulier in te vullen en daarmee te kiezen voor een bezwaarschrift op maat via WOZ Juristen. Machtig ons vervolgens om het bezwaarschrift namens u in te dienen en wij gaan voor u en namens u aan de slag!