Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Bedankt voor uw aanmelding

Hoe nu verder?

Het werkt als volgt:

  1. U ontvangt een e-mail met inloggegevens. U kunt daarmee inloggen op uw online dossier. U weet dan precies wat de status is. U kunt de inloggegevens vervolgens zelf wijzigen. In het geval dat u de e-mail niet heeft ontvangen, controleer dan uw ongewenste e-mail.
  2. U dient de toegezonden overeenkomst en machtiging ingevuld en ondertekend terug te sturen, zodat wij voor u aan de slag kunnen. Dit kan binnen 2 minuten via uw online dossier of per post.
  3. Door alvast de beschikking en het taxatieverslag van de heffingsambtenaar van belastingjaar 2015 van de gemeente Amsterdam te uploaden, kunnen wij u sneller van dienst zijn. Wanneer u het taxatieverslag niet heeft, vragen wij dit voor u op. Het kan zijn dat de heffingsambtenaar het taxatieverslag vervolgens rechtstreeks aan u toestuurt. Wij verzoeken u in dat geval het taxatieverslag te uploaden.
  4. Na ontvangst van de overeenkomst en machtiging en eventueel het taxatieverslag nemen wij direct contact met u op.

Indien u bewijsstukken heeft, verzoeken wij u deze up te loaden of op te sturen per e-mail of per post. Wij accepteren digitaal zowel documenten als afbeeldingen of foto’s. Wilt u wel zorgen dat de documenten duidelijk leesbaar zijn?

Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij dat graag! U kunt een bericht achterlaten in uw online dossier, e-mailen of bellen.

© 2024 WOZ Juristen. Alle rechten voorbehouden